UTI Facility Management participă la ROFMEX 2019

UTI Facility Management participă în perioada 19-20 noiembrie 2019 la ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days atât în calitate de furnizor de servicii de facility management care utilizează soluții inteligente în acest domeniu, cât și ca sponsor.

Evenimentul de anul acesta pune un accent deosebit pe schimbul de idei între specialiști, în cadrul Conferintei Internationale de Workplace, Property si Facility Management, cât și pe stabilirea unor bune practici în acest domeniu, prin realizarea unui concurs de proiecte. 

UTI Facility Management susține profesionalizarea continuă a persoanelor care lucrează în domeniul facility management și acordarea unei atenții sporite angajaților din generațiile Y și Z, în sensul atragerii lor către această industrie. De asemenea, ne alăturăm inițiativelor care susțin creșterea nivelului de performanță în property și facility management.

Cu o cifră de afaceri de peste 25 de milioane de euro în 2018, UTI Facility Management, companie cu capital integral românesc, dezvoltă proiecte complexe pentru clienți din diverse industrii: instituții financiare, spații industriale și comerciale, instituții guvernamentale, instituții publice, arene sportive, spitale, benzinării.

Suntem în topul companiilor de facility management întrucât înţelegem care sunt nevoile specifice ale fiecărui tip de spațiu şi alocăm tehnologia şi resursele potrivite pentru ca toți clienții noștri să-și atingă obiectivele de business şi pentru a aduce valoare adăugată. Avem 8 sucursale, care acoperă toate regiunile României. De asemenea, la nivelul județelor avem echipe mobile care au expertiza și dotările necesare pentru a interveni în timp scurt la solicitările clienților și pentru a le oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus