UTI Facility Management câștigã din nou concursul de oferte organizat de Nokia România

UTI Facility Management a recâștigat contractul cu Nokia România pentru furnizarea de servicii de mentenanțã tehnică, întreținere clădire și servicii conexe pentru fabrica de producție din localitatea Jucu, județul Cluj.

La concursul de oferte au participat nouã companii de profil din România, Franța, Danemarca, Germania și Ungaria. Procesul de selecție a debutat în luna mai iar ofertele companiilor participante au fost atent monitorizate și analizate, mai ales în condițiile în care Nokia și-a propus sã atingã cel mai înalt nivel de performanțã în perioada urmãtoare, exigențe care îi vizeazã și pe furnizorii de servicii. Din comisia de evaluare multidisciplinarã a fãcut parte și consultantul britanic AC Haris, companie care auditeazã și coteazã serviciile tuturor prestatorilor Nokia Global. Au fost analizate competențele tehnice și calitative ale companiilor participante, iar în urma rezultatelor obținute, UTI Facility Management s-a clasat în topul listei, surclasând în fazã finalã Termocontrol, furnizorul de servicii de mentenațã pentru fabrica Nokia din Komarom, Ungaria. Anunþul câºtigãtor a fost fãcut de cãtre managementul din Finlanda dupã analiza rezultatelor finale.

UTI Facility Management preseteazã servicii similare pentru fabrica de la Jucu din 2007, încã din faza de construcție a unitãtãții de producție Nokia în România. Provocarea a fost cu atât mai mare, cu cât în actualul contract, garanția echipamentelor revine în totalitate companiei prestatoare, care își asumã implementarea și menținerea standardului de calitate Nokia Gold.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus