Servicii de dezinfecție

UTI Facility Management le oferă clienților săi servicii de dezinfecție și protecție împotriva răspândirii infecțiilor și a agenților patogeni de orice fel, folosindechipamente și soluții certificate. Asigurăm servicii la cele mai înalte standarde de calitate, în toate regiunile României, cu ajutorul echipelor mobile. 

Dezinfecția este suma operațiilor prin care sunt distruse microorganismele patogene, formele adulte și de rezistență ale microbilor din aer, de pe suprafețe și obiecte, până la o limită acceptabilă, la care prezența acestora nu mai reprezintă un risc pentru sănătatea oamenilor.

Dezinfecția se realizează prin metode fizice (raze solare ultraviolete artificiale, în gama UVC) și chimice (nebulizare, ozonificare sau folosind alte substanțe autorizate).

Specialiștii noștri vor alege împreună cu dumneavoastră varianta optimă prin care se va realiza procedura de dezinfecție, în funcție de natura spațiului, de destinația acestuia și de specificul activității derulate.

Având la dispoziție atât aparatură cu raze ultraviolete, cât și cu nebulizare, ozonificare, de la cele mai simple până la roboți specializați, putem optimiza procesul de dezinfecție din punct de vedere al eficienței și al costurilor, ținând cont de particularitățile afacerii dumneavoastră, pentru a proteja personalul, plantele și animalele, precum și obiectele împotriva influențelor nefaste ale agenților fizici și/sau chimici.

Sistem de control al procesului de dezinfecție (DiControl)

Echipa UTI Facility Management asigură servicii folosind atât echipamente distincte, cât și soluții integrate. Astfel, am dezvoltat un sistem de control al procesului de dezinfecție (DiControl) pornind de la constatarea că echipamentele funcționează cu eficiență sporită în cadrul unui sistem integrat. Acesta poate fi controlat de o aplicație disponibilă pe mobil, iar integrarea este realizată cu un sistem proprietar UTI, care poate fi interfațat cu platforme de tip ARCHIBUS. 

Astfel, toate activitățile de dezinfecție devin transparente atât pentru client, cât și pentru prestator.

Sistemul este foarte sigur, având funcție de detecție a persoanelor din cadru și de oprire a procesului de dezinfecție, cu notificarea operatorului, dar și funcție de setare a programului de lucru pentru a asigura protecția operatorului. 

Toate produsele, aparatele și substanțele utilizate de specialiștii noștri în procesul de dezinfecție:

 • Sunt avizate/certificate la nivel național și european.
 • Au un spectru larg de acțiune asupra principalilor agenți patogeni.
 • Au acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

Beneficiile serviciilor prestate de UTI Facility Management

 • Oferim tehnologii inteligente cu acțiune biocidă dovedită, testate în medii intraspitalicești.
 • Asigurăm servicii rapide și profesioniste cu ajutorul echipelor mobile.
 • Acoperim toate regiunile din România.
 • Respectăm reglementările în vigoare.
 • Oferim tehnologii și servicii la prețuri competitive.
 • Asigurăm servicii unitare din punct de vedere calitativ în multiple locații din București și din țară.

Modul de colaborare

 1. Evaluarea situației și a riscurilor pentru a înțelege nevoia și specificul activității dumneavoastră
 2. Identificarea de posibile soluții, prezentarea de simulări și argumente pentru fiecare dintre ele, inclusiv costurile aferente
 3. Aprobarea de către client a soluției și elaborarea planului detaliat de lucru (PDL), care conține detalii despre aparatura folosită, timpii de operare, volumele și suprafețele acoperite și costurile detaliate.
 4. Semnarea contractului și începerea activităților de dezinfecție

Descarcă broșura

Descarcă model de contract

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus