Robot telescopic cu UV pentru dezinfectare

Dezinfectarea suprafețelor cu lumină UV

THOR UVC este un robot telescopic cu funcție de dezinfectare cu lumină ultravioletă, dezvoltat de specialiști din Marea Britanie. Acesta ucide toți agenții patogeni cunoscuți atât de pe suprafețe,
cât și din aer și previne proliferarea infecțiilor. 

Robotul folosește tehnologie patentată de scanare a unui spațiu și de cartografiere a tuturor zonelor inaccesibile personalului de la curățenie, furnizând putere de înaltă intensitate pentru a elimina în câteva minute până la 99,99% dintre agenții patogeni în spații intens circulate din aeroporturi, centre comerciale, bănci, metrou.

THOR UVC a fost testat și funcționează cu succes în medii intraspitalicești, pentru a elimina infecțiile nosocomiale cu Clostridium difficile, Staphylococcus aureus, Enterococci, Ebola, Norovirus etc. În țara noastră, THOR UVC este folosit cu succes în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, neutralizând virusuri, bacterii şi fungi din saloane, săli de operaţie și de aşteptare. 

Beneficii

  • Este extrem de eficient în lupta cu agenții patogeni din spații intens tranzitate.
  • Datorită mobilității, poate igieniza 20 mp în 10 minute, prin operare la distanță. Costurile cu operarea și întreținerea sunt foarte reduse.
  • Are o eficiență de până la 99,99% în eliminarea agenților patogeni, demonstrată științific și certificată prin rezultatele testelor efectuate de laboratoare de specialitate independente.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus