Departament Soluții de Dezinfecție

UTI Facility Management a creat un departament nou, denumit “INFECTION PREVENTION”, prin care ne propunem să le livrăm clienților servicii profesioniste și tehnologii inteligente de dezinfecție, de monitorizare a gradului de ocupare a unei incinte, de păstrare a distanțării sociale și de măsurare a temperaturii. 

Astfel, aceștia vor obține de un mediu de lucru sănătos și un spațiu de interacțiune cu clienții securizat din perspectiva riscurilor epidemiologice.

Echipamentele și sistemele cu care operează specialiștii noștri sunt certificate CEau la bază avize, studii de caz și cercetări realizate în laboratoare naționale și internaționale

Ce oferim

Producem aparate și sisteme complexe de dezinfecție în gama UVC, inclusiv în tehnologia non-cancerigenă și sigură pentru tegumentul uman, UVC 222.

Distribuim roboți și echipamente complexe UVC, de nebulizare, pentru aplicații profesioniste, precum și tehnologie de termoscanare și avertizare.

Prestăm servicii integrate de dezinfecție a suprafețelor, obiectelor, volumelor de aer pentru: birouri, depozite, spații comerciale, industriale, de curierat, spații publice închise, spitale, cabinete medicale, farmacii, instituții de învățământ, mijloace de transport (scări rulante, lifturi, autocare, vagoane de tren și de metrou, aeronave etc), agenții bancare etc.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus